Het eerste gesprek en kennismaking is voor u vrijblijvend en kostenloos.
Als u de tuin ingrijpend wilt veranderen bespreken we uw interesses en de wensen die u heeft m.b.t de tuin. Ook kijk ik naar de ligging van de tuin, de bodemsoort, neem de maten op etc.

Op basis van die gegevens maak ik een tuinplan dat bestaat uit een tuinontwerp, een beplantingsplan (bomen, heesters en planten) en een gedetailleerde offerte voor de aanleg van de tuin (arbeids- en materiaalkosten). In een tweede ontmoeting bespreken we dit ontwerp, beplantingsplan en offerte. Uiteraard kan n.a.v. dit gesprek nog van alles bijgesteld worden.

De kosten van het tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de tuin. Ter indicatie: 350,- euro (incl. btw) voor een tuin van 50 – 100 m2. Bij kleinere veranderingen, waarbij geen nieuw tuinontwerp nodig is, bespreken we bij mijn eerste bezoek wanneer en tegen welke kosten het werk gedaan kan worden.

Kortom: u kan bij mij terecht voor:

  • Een totaal tuinontwerp inclusief aanleg;
  • alleen een tuinontwerp en de aanleg vervolgens geheel of gedeeltelijk zelf of door anderen laten uitvoeren;
  • kleinere klussen, b.v. alleen de bouw van een erfscheiding, aanleg van een vijver, bouw van een pergola of schuurtje etc. etc.;
  • incidenteel tuinonderhoud, b.v. jaarlijks snoeiwerk.

Ik heb geen ander personeel in vaste dienst. Bij grotere klussen, zoals bij veel straat- of grondwerk, doe ik beroep op gespecialiseerde bedrijven die ik voor een korte periode inschakel.

Ik werk vanuit een grote betrokkenheid met mijn klanten en stel hoge eisen aan de kwaliteit van mijn diensten en produkten.